AIRSOFT NEDERLAND UITGELICHT

Wij zijn de grootste aanbieder van Airsoft in Nederland, Duitsland en Belgie. Wij voeren onder andere de merken: Tippman, Thompson, Tokyo Marui, Umarex, A&K en Ares.

Naar onze shop
airsoft nederland

Airsoft Nederland

Sinds 15 januari 2013 is Airsoft legaal in Nederland. Airsoft is een militaire simulatie strijd tussen 2 teams. Het wordt gespeeld met replica’s van echte wapens, dit is niet van echt te onderscheiden. In Nederland valt het bezit van een Airsoft wapen onder de Wet van Wapen en Minutie, Cat 1 in Airsoft Nederland.


airsoft nederland

Grootste collectie Airsoft Nederland

In onze winkel en webshop bieden wij de grootste collectie Airsoft wapens en accessories van heel Nederland aan. Het streven van ons is dat wij deze producten ten allen tijden op voorraad hebben. Wij bieden onze klanten de beste service en streven naar een snelle thuisbezorging van onze Airsoft producten.

Bekijk onze replica’s

airsoft nederland

NABV lidmaatschap

Om een Airsoft replica te kopen in Nederland moet u in het bezit zijn van een NABV lidmaatschap. NABV is de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging, deze is in 2013 opgericht. Heeft u interesse om Airsoft te beoefenen? Vraag uw lidmaatschap aan: ……

Naar website NABV