AIRSOFT SNIPER UITGELICHT

De Airsoft sniper is altijd al ongekend populair. We zien ze in vele films en games terug. Sinds de introductie van Airsoft in Nederland is dit lange afstand wapen meteen al razend populair. Veel merken komen met hun eigen versies en ook kwa accessoires is er al snel gigantisch veel te verkrijgen.

meteen naar alle snipers
airsoft sniper

Vsr-10 van Tokyo Marui

Als we kijken naar de populariteit van de diverse snipers in onze webshop, dan is de Airsoft sniper VSR-10 van Tokyo Marui veruit de populairste. Deze replica kent verschillende varianten welke we hierna eens onder de loep zullen nemen.

VSR-10 SNIPER MODELLEN

Deze ongekend populaire replica behoort tot een van de beste verkopende producten in onze webshop en dat is niet zonder reden. Zo is dit pareltje van Tokyo Marui bijvoorbeeld een van de lichtste systemen die op de markt te vinden is. De G-spec variant bijvoorbeeld weegt maar zo’n twee kilo. Natuurlijk staat het Japanse merk al bekend om de zeer goede accuraatheid ‘out of the box’, maar voor deze replica zijn er echt legio mogelijkheden om deze te upgraden. Leuk weetje; de vsr-10 is gebouwd op basis van de Remmington model 700

De Airsoft sniper vsr-10 is sinds het ontstaan uitgebracht in diverse varianten. Zo is er de Pro sniper, G-spec, Real schock en pro hunter. De G-spec heeft bijvoorbeeld een kortere barrel, maar heeft een demper. De Pro-hunter bijvoorbeeld is precies hetzelfde als de Pro sniper, maar dan met een zilveren finish. Klik hieronder op de diverse links om meer te weten te komen over deze snipers, of om ze te bestellen.