IAPS INFORMATIE

Het doel van IAPS is in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk punten binnen te halen, dit door je door speciale doelen te raken. Bij IAPS schiet de schutter op allerlei soorten doelen. De doelen die geraakt moeten worden zijn heel variërend, dit kunnen doelen zijn die stil staan maar ook bewegende of zelfs verdwijnende doelen. Elke combinatie is mogelijk waardoor elke wedstrijd anders is en je elke keer weer voor een nieuwe uitdaging staat! Je wordt telkens weer opnieuw op de proef gesteld waarbij er beroep wordt gedaan op je vindingrijkheid en strategische inzicht!

IAPS starterspakketen
iaps

IAPS in detail

Wanneer je wilt deelnemen aan een wedstrijd is het dragen van goedgekeurde oogbescherming uiteraard een must, goed om te weten is dat het dragen van camouflagekleding absoluut verboden is. Het doel van een wedstrijd is om de targets in een snelle tijd te halen, de targets hebben een afstand tussen de 1 en 25 meter. De maximale toegestane mondingsenergie van alle airsoft apparaten is 2,31 joules (500 FPS, 0,20 gram) is.


iaps

Iedereen kan deelnemen

Airsoft is voor jong, oud en ieder geslacht! Je moet er alleen rekening mee houden dat je aan alle eisen rondom een wedstrijd moet voldoen. Deze eisen staan allemaal vastgelegd in een handboek welke te vinden is op de website van NABV. Klik hier voor de link. Het mooie van IASP is dat wedstrijden zowel binnen- als op buitenlocaties worden georganiseerd, er is genoeg variatie!


iaps

Deelnemen aan IAPS?

Om deel te kunnen nemen aan een wedstrijd moet je in het bezit zijn van minimaal één airsoftapparaat met minimaal 3 magazijnen. Daarnaast is bij een handgun het dragen van een goedgekeurd holster een verplichting. Hierbij moet de trekkerbeugel helemaal bedekt zijn en het apparaat goed vastgeklemd kunnen worden.


iaps

IAPS BIJ BUNKER 501

Bunker 501 heeft ook een officieel IAPS team. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie hierover? Stuur een email naar info@bunker501.nl

NEEM CONTACT OP