Elite Force H8R Gen2: Een ultiem single shot action beest

Elite Force H8R Gen2

De nieuwste Airsoft Revolver in het Bunker 501 arsenaal is gearriveerd, de Elite Force H8R Gen2. Een leuke en makkelijk te schieten revolver, maar met een geweldige vuurkracht. De H8R Gen2 Revolver is het zoveelste geweldige airsoft wapen van Elite Force dat een uitstekende aanvulling zou zijn in de collectie van iedere airsoft speler. Deze revolver is voorzien van een single shot action, een 10 round roterende magazijn en geupdatete groene night sights. Een absoluut beest van een revolver geschikt in elke gevechtssituatie.

Moderne functies ontmoeten een klassiek ontwerp met de Elite Force H8R Gen2

Deze H8R Gen2 revolver is ontworpen om het gevoel van een traditionele revolver te hebben, maar met verbazingwekkende moderne updates. Het is geupdate met groene night sights, instelbare hop-up en een gladde grijze trekker/hamer. De geüpgrade internals zorgen voor een verbeterde snelheid en een verbeterde algehele betrouwbaarheid.

De Elite Force H8R Gen2 opbouw en het ontwerp is grotendeels gemaakt van kunststof, met metalen onderdelen om de duurzaamheid te optimaliseren. Met een geheel uniek schijfsysteem voor het laden van BB's in de kamer, is het echt een unieke airsoft revolver. Het revolver pakket bevat ook drie schijven met elk 10 rounds. Extra schijven zijn ook online beschikbaar. Hop-up is ingesteld voor gebruik met .25g BB gewichten. FPS is 325 w/.20g - veilig voor alle CQB-velden.

De specificaties van de H8R Gen2

  • Magazijn capaciteit van 10 rounds
  • Wordt geleverd met 3 extra schijven
  • CO2 aangedreven
  • Tweehandige controls
  • Verstelbare hop-up
  • Lengte: 260 mm
  • Gewicht: 690g
  • Kleur: zwart

Het volgende niveau H8R Gen2 model

De airsoft fabrikant Airsoft Elite Force ging terug naar de tekentafel met hun originele H8R ontwerp en kwamen met het nieuwe, geüpgrade Gen2 model. Het is voornamelijk gemaakt van polymeer met toegevoegde metalen componenten. Het Gen2 model is zeer goed bestand tegen vallen en schokken, terwijl het toch dat realistische gewicht heeft. Dus zelfs als je een (gelimiteerd) budget hebt of gewoon op zoek bent naar een unieke en sterke airsoft revolver, de nieuwe Gen2 H8R van Elite Force zal de perfecte gun zijn voor je!

Winkelwagen

Your cart is empty.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.