In 1986. Guay Guay Trading Co. Ltd. (G&G beWAPENing) werd opgericht in Taipei. Taiwan. Vanaf het allereerste begin. G&G was een dealer van Airsoft Guns. action figures. en militaire/rechtshandhaving apparatuur voor Airsoft en militaire enthousiastelingen. Met het oog op de omvang van Airsoft Gun Business te verbreden. G&G lanceerde haar eigen merk G&G beWAPENing in 2001. Van 2004 tot 2013. heeft G&G beWapening al ontwikkeld en verspreid meer dan 100 verschillende replica's over de hele wereld.

G&G AIRSOFT: MEEST POPULAIRE MODELLEN

G&G heeft een breed scala van Airsoft modellen. Van de ARP 9 tot de UMG. in elk bereik is er een top model van deze top merk! Hieronder geven we wat extra aandacht aan onze favoriete modellen. Maar ook voel je vrij om te controleren of onze hele G&G collectie!


G&G UMG

Dit is de nieuwste G&G UMG. De versie 3 UMG is de meest up-to-date model UMG uit G&G. alle knikken worden uitgewerkt. alle zwakke punten versterkt. zijn alles wat je hebt gewacht. Gewoon door te kijken naar de doos u vertellen dat G&G zet de tijd in om de ontwikkeling van hun producten. Lees alles over het op de product pagina!

BEKIJK DIT MODEL

G&G CM16 ARP9

De G&G ARP9 is een unieke en spannende binnenkomst in de CQB M4 stijl geweer AEG categorie. Zeer compact en lichtgewicht. uit de verte de ARP9 lijkt op een traditionele M4 type geweer. maar wanneer men dichterbij komt. realiseren ze de ARP9 is een heel ander beest. Lees alles over het op de product pagina!

BEKIJK DIT MODEL

G&G CM16 SRL

De G&G Combat machine CM16 SR-L AEG Airsoft Gun is een geweldige toevoeging voor je arsenaal. De Airsoft Gun beschikt over een 9 inch Full Metal keymod rail systeem dat bekend staat om zijn lichte gewicht in vergelijking met de meeste railsystemen. De nieuwe Combat machine receiver is ontworpen met een ambidextrous Magazijn release knop en het opladen handvat voor de linker hand gebruikers. Lees alles over het op de product pagina!

BEKIJK DIT MODEL

G&G CM16 RAIDER-L 2.0 E

De beste begroting Airsoft Gun is net nog beter! De CM16 2.0 E is G&G meest geavanceerde instap-niveau AEG dat zal uit-de concurrentie uit te voeren zonder het breken van de Bank. De Raider CM16-L 2.0 E heeft een compact en stevig ontwerp. deels dankzij de ultramoderne GOS-V5 stock en een billet stijl Receiver. Lees alles over het op de product pagina!

BEKIJK DIT MODEL