AIRSOFT MERKEN OVERZICHT

Wij hebben de grootste collectie airsoft merken en replica’s in Nederland. Wij voeren onder andere de Airsoft merken: Armorer Works, Classic Army, Cyma, G&G, ICS, Ares, Toyko Marui, Tippman en nog vele meer. Klik op de button om meteen naar onze webshop te gaan. Ook hebben wij hieronder alle merken uitgelicht zodat je een goede indruk krijgt van onze collectie. Heb je vragen? Gebruik dan de chat of stuur een mail naar info@bunker501.nl

Naar onze shop

Onze Airsoft merken:

Klik op een merk en scroll er direct naartoe..


airsoft merken

AGM

AGM is een bekend merk in ons replica assortiment. Bekijk bijvoorbeeld de AGM WWII MP40 op onze website. Benieuwd naar de hele collectie AGM? Klik op onderstaande link.

Naar AGM replica’s

airsoft merken

Armorer Works

Armorer Works is opgericht in 2015. Het merk is opgericht na vraag om high quality producten. Wij hebben Armorer Works al sinds het begin van onze oprichting in het assortiment. Armorer Works staat bekend om perfect ontworpen Airsoft geweren en accessoires. Bekijk onze pagina voor alle airsoft geweren en accessoires.

Naar Armorer Works replica’s

airsoft merken

Ares

Ares Airsoft is opgericht in 2010. Ares produceert verschillende producten op gebied van Airsoft. Ze hebben onder andere automatische (AEG) replica’s, Aisoft guns, gas aangedreven replica’s, veerkracht replica’s, granaatwerpers, upgrades en ze hebben zelfs een uniek pistool rack-systeem. Bekijk de gehele collectie Ares op onze website!

Naar ares replica’s

airsoft merken

ASG

ASG staat voor ActionSportGames en is opgericht in april 2003. ASG fabriceert airsoft geweren, airguns en Co2 wapens. Wij hebben dit merk in het assortiment genomen door de goede kwaliteit en service die ze leveren. Bekijk bijvoorbeeld de ASG COLT M1911A1 op onze website.

Naar ASG replica’s

airsoft merken

A&K

A&K Airsoft maakt al een hele tijd deel uit van onze collectie. A&K levert een hele range met sterke producten. Bekijk de gehele A&K collectie op onze website.

Naar A&K replica’s

airsoft merken

CLASSIC ARMY

Classic Army richt zich vooral op Airsoft Eletric Guns. De fabrikant is gevestigd in Hongkong. Bekijk onze gehele collectie van Classic Army op onze website.

Naar Classic Army replica’s

airsoft merken

CYMA

CYMA is een bekend airsoft merk. Ze staan bekend om het produceren van verscheinende airsoft geweren in verschillende stoere stijlen. Dat is ook de reden waarom wij dit stoere merk in het assortiment hebben opgenomen. Bekijk bijvoorbeeld de CYMA MP5 SD6 (afgebeeld op de foto) op onze website.

Naar CYMA replica’s

airsoft merken

DEEPFIRE

Deepfire is sinds 2001 fanatiek begonnen met de verkoop van Airsoft. Deepfire staat bekend om hoge kwaliteit producten die ze leveren. Deepfire is een jong, energiek, nauwkeurig en creatief team. Bekijk de gehele collectie op onze website!

Naar deepfire replica’s

airsoft merken

ECHO1

Sinds de oprichting van ECHO1 streven ze erna om de klanten te voorzien van kwaliteit sterke producten en klantenservice. Doordat ECHO1 zelf gretige Airsoft spelers in dienst heeft snappen ze de gedachtes van alle spelers. Deze gedachtes nemen ze weer mee in de productie van airsoft producten. Mede hierdoor was het voor ons de reden om ECHO1 in ons assortiment op te nemen. Bekijk bijvoorbeeld de Echo1 M240B (afgebeeld op de foto) op onze website.

Naar ECHO1 replica’s

airsoft merken

G&G

G&G is opgericht in 1986. Het bedrijf heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van airsoft wapens en militaire/ ordehandhaving uitrustingen voor airsoft liefhebbers over de hele wereld. In 2011 is G&G een nieuwe line-up begonnen. GT en GC is onder 1 vlag gekomen. Bekijk de hele G&G collectie op onze website!

Naar G&G replica’s

airsoft merken

G&P

G&P Industrial Co. Ltd is opgericht in 1995. G&P produceerde vroeger militaire uitrusting. De fabrikant is gevestigd in Hong Kong, de focus ligt op het produceren van hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Bekijk onze hele G&P collectie op onze website.

Naar G&P replica’s

airsoft merken

ICS

ICS beschikt over 30 jaar ervaring op het gebied van BB guns. Daarbij is ICS 15 jaar eersteklas AEG fabrikant, en beschikt het over meer dan 10 engineers. De meeste engineers beschikken over meer dan 5 jaar ervaring in de Airsoft wereld. Benieuwd naar de collectie van ICS? Bekijk onze website!

Naar ICS replica’s

airsoft merken

King Arms

King Arms is een Airsoft fabrikant dat is opgericht in 2004. Het bedrijf heeft klanttevredenheid heel hoog zitten. Het hoofdkantoor van King Arms is gevestigd in Taiwan. King Arms staat bekend om de toonaangevende stoere Airsoft replica’s. Dit is dan ook de reden geweest om King Arms op te nemen in onze collectie. Bekijk de gehele collectie van King Arms op onze website.

Naar King Arms replica’s

airsoft merken

KJ Works

KJ Works is een bekende Airsoft replica fabrikant. Wij hebben KJ works al een lange tijd in ons assortiment. Benieuwd naar de hele collectie van KJ Works? Bekijk onze website voor alle airsoft replica’s.

Naar KJ Works replica’s

airsoft merken

KWA

KWA is opgericht in 1988. KWA is een ontwerper en fabrikant van airsoft replica wapens. KWA staat bekend om de kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid wat ze bieden. KWA’s hoofd kantoor en fabriek zijn gevestigd in Taiwan. Bunker501 heeft KWA al een hele tijd in het assortiment. Benieuwd naar de gehele collectie KWA airsoft replica’s? Bekijk onze website!

Naar KWA replica’s

airsoft merken

KWC

KWC is opgericht in 1978 met een handelsmerk in 1993. In 1997 werd KWC de eerste Airsoft fabrikant in Taiwan. Vandaag de dag is KWC een gigant in de Airsoft wereld. Dit is ook de reden waarom wij een groot assortiment hebben aan KWC replica’s. Bekijk bijvoorbeeld de KWC Colt 1911 serie welke hiernaast is afgebeeld of de gehele collectie op onze website!

Naar KWC replica’s

airsoft merken

MARUSHIN

Marushin Airsoft is ook een onderdeel van de gave airsoft collectie wat wij hebben. Bekijk bijvoorbeeld de MARUSHIN SAA COLT .45 op onze website. Voor de gehele collectie Marushin kunt u terecht op onze website.

Naar marushin replica’s

airsoft merken

RWA

RWA is een premium producent van verschillende airsoft producten, daarbij is RWA ook B2B distributeur van vele gewenste merken. RWA is opgericht in 2004 en levert momenteel aan duizenden winkels met dagelijkse leveringen. Bekijk bijvoorbeeld de stoere RWA Nighthwak welke hiernaast is afgebeeld. Benieuwd naar de hele collectie van RWA? Bekijk onze website!

Naar RWA replica’s

airsoft merken

SOCOM GEAR

Socom Gear is een broer van het airsoft merk Madbull. Bekijk bijvoorbeeld de SOCOM GEAR MEU 1911 LIMITED EDITION welke is afgebeeld op de foto hiernaast. Bekijk meer Socom Gear Airsoft replica’s op onze website!

Naar socom gear replica’s

airsoft merken

TIPPMANN

Sinds 1986 is Tippmann begonnen met het ontwerpen van hoge kwaliteit Airsoft wapens en toebehoren. Tippmann staat voor kwaliteit en innovatie. Tippmann is een erkende marktleider in de ontwikkeling van technologisch geavanceerde producten. Een bekend airsoft wapen van Tippmann is de Tippmann M4 welke is afgebeeld op de foto hiernaast. Bekijk onze website voor de hele Tippmann collectie!

Naar Tippmann replica’s

airsoft merken

Tokyo Marui

Tokyo Marui is een zeer bekend merk in de airsoft wereld. Vanaf het begin van Bunker 501 hebben wij dit prachtige merk in onze collectie. De brede line-up van Tokyo Marui zorgt ervoor dat er eigenlijk voor iedere Airsoft speler wel een topper van een Replica tussen zit. Wist je bijvoorbeeld dat Tokyo Marui de AEG heeft uitgevonden? Ook de meest verkochte replica (Hi Capa 5.1) maakt onderdeel uit van de mega collectie van dit merk. Door de voorgeschreven wetgevingen in Japan maken zij de replica’s voornamelijk van kunstof. Laat je echter niet misleiden, ondanks dat er veel gebruikt wordt gemaakt van kunstof levert Tokyo geweldige producten die out of the box zeer accuraat zijn.

Naar Tokyo Marui replica’s

airsoft merken

VFC

VFC is opgericht in 2004. VFC richt zich op het kwalitatief sterke producten leveren die voldoen aan de eisen van elke eindgebruiker. Bekijk bijvoorbeeld de VFC WALTHER PPQ M2 welke is afgebeeld op de foto hiernaast. Benieuwd naar de hele collectie van VFC? Bekijk onze website!

Naar VFC replica’s

airsoft merken

WE

Sinds de jaren 80 is WE-Tech de ontwikkelaar en fabrikant van stalen mallen voor veel Airsoft bedrijven. Met de steeds groeiende airsoft markt groeit de reputatie van WE-Tech steeds meer. Dit was dan ook de basis om te beginnen met een eigen airsoft lijn. In 2003 lanceerde WE de eerste lijn van gas terugslag airsoft pistolen. WE airsoft staat sterk in de markt door de jaren ervaring dat ze hebben opgebouwd. Bekijk de hele collectie van WE op onze website!

Naar WE replica’s